Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

SC OLEOMET- sa S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport decat in cazul producerii unor daune la transport (distrugerea partial/totala a coletului). In acest caz, cumparatorul trebuie sa refuze primirea coletului sis a ia legatura urgent cu Furnizorul. In cazul acceptarii coletului, se considera ca acesta a fost primit in bune conditii, dauna producandu-se ulterior, din greseala Cumparatorului, iar acesta nu poate fi returnat.

 

Forta majora

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.